Kutya Hotel “KN”

Kínalatunk

 

Minden egyes kutya a kutyaszállóban levő elszállásolása előtt bolhák, kullancsok és belső élősködők ellen kell hogy kezelve legyen. Kötelező oltás elvégzését az állat tulajdonosa támásztja alá érvényes oltási igazolvánnyal, amely az állatorvos által jóvá van hagyva.

A szolgáltatás tartalmazza:

 1. Bullet szállást

 2. Bullet etetést

 3. Bullet sétáltatást

 4. Bullet higiénia betartását

 5. Bullet felügyeletet minden nap 24 órán keresztül

 6. Bullet szőrzet ápolását

 7. Bullet betegség vagy sérülés esetén, melyet nem a szálloda üzemeltetője okozott, az állategészségügyi kezelésének a költségeit a kutyatulajdonos köteles a szolgáltatónak kifizetni a kutya átvétele napján


A kutya szálloda áll:

 1. Bullet karantén részből

 2. Bullet kutyaketrec részből

 3. Bullet kizárólag macskák részére fentartot négy ketrecből és kifutórészükből!!!

 4. Bullet kifutó részből

 5. Bullet a kutya szálloda gondnokának helységéből


Kínálatunk: kutyák és macskák rövid és hosszútávú őrzése az ön szabadsága, szolgálati útja valamint betegség stb idején. Szállást biztosítunk villanypadlófűtéssel ellátott téglaépületünkben, saját elegendő nagyságú kifutókkal.

Kis- és nagytermetű fajtáknak külön-külön épületek vannak fenntartva. Megegyezés szerint biztosítjuk az állatok oda-vissza szállítását. Nyitvatartás az egész év folymán. Kutyáját a szállodából való eltávozásának alkalmával megfüröszthetjük, illetve szőrzetét megigazíthatjuk, stb. Lehetséges a saját eledel behozatala és megegyezni a többi szolgáltatásról is, pl. állatorvosi ellátás, orvosság beadása, fürdetés, szőrzet igazítása a szépség kutyaszalonban, stb. A kutya elhelyezéséhez szükséges az érvényes oltási igazolvány (nem öregebb egy évnél) veszettség s többi kutya betegség ellen (szopornyica, parvovírus...). Ajánlatos a kutyával elhozni az ő fekvőhelyét vagy pokrócát, játékot vagy más általa ismerős tárgyat. A kutya vagy macska elhelyezése a tulajdonos kérésének alapján történik az után, hogy az előírt oltások elvégzését és a jó egészségügyi állapotát átmeneti időre igazolta.

Az állat elhelyezésének feltételei közé tartozik a költségeknek a megtérítése. A kutyák elhelyezése ill. kiadása az egész hét folyamán lehetséges korlátlan időpontokban. Az etetés reggel nyolckor és este hatkor történik, mégpedig ivóvíz és granulátum formájában, mely származhat a szálló üzemeltetőjétől vagy magától a kutyatulajdonostól.